Over Ons

De Indiase markt is een aantrekkelijke markt en ook direct een uitdaging door de vele verschillen met de Nederlandse markt. Hoe zit het als je zaken wilt gaan doen in India? Hoe pak je dat als ondernemer aan?
Het Nederland India Business Platform is een platform voor ondernemers en door ondernemers, waardoor wij heel goed in staat zijn om doelgerichte informatie te verschaffen aan Nederlandse ondernemers over mogelijkheden in de Indiase markt. Uit de constatering dat er vele goede individuele initiatieven zijn om de Indiase markt beter toegankelijk te maken, maar dat plannen in praktijk vaak lastig te realiseren zijn, is het Nederlands India Business Platform ontstaan. Het Nederland India Business Platform wil al deze initiatieven bundelen om samen Nederlandse ondernemers te helpen de Indiase cultuur te leren begrijpen en actief te worden op de Indiase markt.

Wij bieden ondersteuning aan Nederlandse MKB’ers die de Indiase markt willen betreden en op zoek zijn naar een externe adviseur voor kennisverwerving. Onze werkterrein is erg divers. Wij zijn gespecialiseerd in import en export, het uitbesteden van productie en diensten, marktonderzoeken, markt toetreding, representatie, organisatie van zakenreizen / handelsmissies en organisatie van workshops en seminars.

Heeft u vragen betreffende het Nederland India Business Platform of geineteresseerd in samenwerking met het Nederland India Business Platform, aarzel niet en neem vandaag nog contact op