Partners

NexusNovus

NexusNovus biedt diensten aan in consultancy, handelsmissies en zakelijke representative voor Europese bedrijven die ambitie hebben om uit te breiden in of naar de Indiase markt.

Ook handelt NexusNovus in FMCG, Gezondheidszorg en Brandveiligheidsproducten en heeft reeds een breed assortiment aan producten op de Indiase markt.

NexusNovus is strategisch gelegen in Bangalore en is gespecialiseerd in het samenwerken met MKB’s. Het bedrijf heeft inmiddels meer dan vijf jaar praktijkervaring en is een expert in de volgende sectoren: Import en Export  ⁄  Distributie / Supply chain management / Marktbetreding / Handelsmissies /  Marktstrategie /  Representatie

Klik hier voor meer informatie over NexusNovus

Booming India

Booming India is een consultancy bureau die Nederlandse ondernemers begeleidt om uit te breiden in of naar India om te profiteren van de zakelijke kansen die India te bieden heeft.

Booming India is in staat om Nederlandse bedrijven te assisteren tijdens de oriënterende fase, opstart fase en uitvoerfase van zakelijke activiteiten in India. Booming India heeft expertise in import, export, outsourcing. Verder is Booming India ook in staat om zakenpartners voor cliënten te vinden en workshops te geven.

Met kantoren zowel in Nederland als in India is Booming India in staat om Nederlandse ondernemers gedurende het hele process van uitbreiding naar India te assisteren.

Klik hier voor meer informatie over Booming India.

NBSO Ahmedabad

Klik hier voor meer informatie over NBSO Ahmedabad.